ABOUT US

Pangalaman digabungkeun sareng profesionalisme

Rapat jahit P&M didirikeun taun 1995 di Rawa Mazowiecka. Ti taun 2003. kami nyayogikeun jasa jahit, motong, nyetrika sareng panyiri. Urang ogé ngajalankeun pakean borongan sareng iklan.

Staf anu kacida berkualitas kuring ningal sababaraha pangalaman dina taun, aranjeunna resep masihan pitulung sareng saran dina desain sareng Pilihan téknik nyirian pangsaéna - kami bakal nyandak pesenan naon waé!

P&M

jahit

Kami gaduh taman mesin éksténsif, modern sareng dilengkepan.

Mesin lockstitch nganggo angkot handap - mesin otomatis

Mesin lockstitch kalayan angkutan handap sareng luhur sareng hook ageung - mesin otomatis

Datar dua jarum

Ranté jarum dua

Renderki

3, 4 sareng 5 benang tumpang tindih

Binders

Paskarka

4-jarum sareng pamupus jarum 12 kalayan kamungkinan ngaput dina motong

buta

Kancing jahit

Mesin Tombol

Pakéan ditumbuk

Pasang pneumatik

Méja béja sareng produsén uap

Motong méja rohangan kalayan 8,5 m pamotong sareng péso nangtung sareng péso band

Kami ngeunaan miara produk pangluhurna

Ruangan jahit kami mastikeun yén produk anu kami lakukeun didamel tina bahan kualitas pangluhurna kalayan sipat hanca anu sanés sareng téknologi dyeing sareng pagawean anu paling maju. Kami tiasa nyumpingan kontraktor anu paling nungtut ngalangkungan efektif tina peralatan di tempat pembuangan kami. Kami ngagaduhan pangalaman anu lega dina jahit, motong sareng ngararancang agénsi pariwara sareng merek anu kasohor.

Pelanggan pangpentingna pikeun kami

Konsumén wareg mangrupikeun prioritas urang. Rekomendasi positif maranéhanana nyorong kami pikeun terus ngamekarkeun sareng mertahankeun jasa kualitas luhur.

Gawé sareng iklan baju

Kami ngagaduhan seueur - langkung ti 6000 produk, pakean i reklameu ti produser anu diaku dina harga anu pikaresepeun pisan. Hal ieu kaasup baju haneut, topi, rompi, kaos, bulu, kaos polo, kaos oblong, baju kerja, baju spesialis, baju médis, kanggo toko anu tiis sareng mesin beku, sareng rupa-rupa alas sapatu.

Sulaman / sulaman komputer

Perusahaan anu percanten ka urang

Percetakan layar / cetakan kanggo pakean