Blog

Kaos oblong sareng cetak
August 31 2020

Kaos oblong sareng cetak

Kaos oblong nganggo sulaman komputer Modern dianggo pikeun ngahias sababaraha jinis lawon ...

Baca leuwih
sulaman komputer
Juli 1 2020

Sulaman komputer - naon éta?

Sulaman komputer mangrupikeun metoda klasik anu paling mulya sareng mulya pikeun ngahias pakéan. Éta diwangun dina sulaman prasasti ...

Baca leuwih