Kaos oblong sareng cetak

Kaos oblong sareng cetak

Modern sulaman komputer Dipaké pikeun ngahias sababaraha jinis lawon sareng papakéan, sapertos kaos oblong anu dicetak, ogé papakéan pribadi anu dianggo nalika damel sareng dina sagala rupa rapat.

Pakean nganggo cetak tiasa janten unsur iklan sareng ngabantosan ngawangun mérek anjeun nyalira. Cetakan komputer disimpen dina kaos, calana, sweatshirts, hurup, pakean pelindung sareng damel.

Didatangan toko online kami >>

Anu paling umum, kumaha kaos oblong nganggo cetak anjeun nyaliraanu kawéntar pisan ayeuna. Aranjeunna ngamungkinkeun anjeun nerapkeun masing-masing, bahkan ideu anu paling asli pikeun baju anjeun nyalira. Éta ogé solusi anu cocog pikeun perusahaan, asosiasi, sadaya organisasi sareng individu anu hoyong nganggo papakéan nyalira nganggo logo atanapi prasasti anu aya di dinya.

Kaos oblong sareng cetak

Modis, modéren sareng aslina di paménta ngahias lawon sareng baju bisa dilakukeun ku padika sulaman komputer. Tanda sareng prasasti anu dilakukeun ku cara ieu awét pisan sareng elegan dina waktos anu sasarengan. Dékor tiasa didamel dina sadaya jinis barang papakéan pikeun sababaraha kaperluan, kalebet wawakil perwakilan atanapi iklan.

Grafik individu sareng daya tahan

Pola aslina dirancang individual didamel dina tékstil. Metode sulaman mesin ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun sajumlah ampir teu aya watesna tanda dina warna naon waé anu anjeun pilih.

Hatur nuhun kana mesin propésional, dimungkinkeun pikeun nyiptakeun pola unik pikeun sadaya jinis pakean sareng sagala rupa lawon nganggo metode sulaman komputer.

Sulaman ieu ogé tiasa hasil dianggo pikeun nyirian sababaraha jinis kaos oblong anu kedahna némbongan logo perusahaan atanapi organisasi, prasasti atanapi ciri khas anu khas.

Jinis hiasan ieu tahan sanajan sering ngumbah sareng panggunaan baju anu intensif. Salaku tambahan, éta ngajaga warna anu jelas salami kahirupan papakéan. Sulaman komputer Éta dianggo pisan pikeun sababaraha jinis lawon, dina katun, lawon sintétik, bahkan dina papakéan pelindung atanapi bulu domba.

Atuh ku panggunaan téknologi modéren, dimungkinkeun pikeun nyieun tanda atanapi prasasti anu asli, unik sareng permanén dina sagala rupa jinis pakéan. Kaasup sababaraha jinis kaos awéwé sareng lalaki, olahraga, damel atanapi kaos sapopoé.

Kaos oblong dicitak ku sulaman komputer dicirikeun ku panggunaan benang kualitas luhur pikeun sulaman. Ieu ngajamin ketahanan tina tanda anu didamel. Kalayan ngagunakeun intensif baju sareng sering ngumbah, bahkan dina suhu luhur, kualitas na henteu turun.

Kaos oblong kalayan sidik anjeun nyalira sok dicirian ku desain aslina anu janten dasar kasuksesan.

Kaos lalaki, ogé kaos oblong awéwé, mangrupikeun produk anu paling seueur dipilarian. Kategori pakean ieu ngagaduhan tempat anu khusus pikeun tawaran kami.

Sulaman komputer dianggo pikeun ngahias kaos oblong. Jinis lawon ngahias ieu peryogi katerampilan dina nyiptakeun pola, sabab seueur elemen anu kedah diperhatoskeun nalika damel, anu engkéna bakal ngajamin pangaruh unik. Sababaraha faktor penting kedah diidéntifikasi nalika nyiapkeun proyek. Darajat kompleksitas pola ditarjamahkeun kana nangtoskeun kapadetan benang anu dianggo pikeun ngadamel pola, bahan substrat sareng ukuran tanda anu dihasilkeun.

Prosés nyiptakeun cetak komputer dimimitian ku nyiptakeun desain sareng milih warna. Dina léngkah salajengna, cetakanana dilakukeun dina lawon.

Pangalaman anu jembar dina nyiptakeun sulaman komputer mangrupikeun jaminan hasil anu sampurna. Conto urutan ditepikeun di handap ngeunaan conto kaos olahraga kalayan sidik.

Rupa-rupa warna tina benang sareng permukaan sulaman anu cocog ngamungkinkeun anjeun ngadamel cetakan anu asli. Kreativitas konsumén henteu terang, khususna ku pakean anu dipesen pikeun sagala jinis acara sareng acara khusus.

Pola sareng prasasti anu mimitina didamel henteu ngan ukur kaos olahraga kalayan sidik nyalira atanapi kaos polona nganggo sulaman komputer, tapi ogé pakean anu dianggo sareng pelindung.

sulaman komputer

Tawaran kaos oblong ku sulaman komputer ditujukeun pikeun individu, organisasi, sareng perusahaan anu hoyong nonjol kalayan pakean elegan kalayan cetakan anu tiasa ditingali tina logo, nami perusahaan atanapi tanda organisasi sorangan.

Tingali tulisan séjén:

Kaos oblong sareng cetak
August 31 2020

Kaos oblong sareng cetak