Shtypja DTG, duke shënuar nga një copë

Shtypja DTG - mundësia e shtypjes nga një copë

Shtypja DTG është një nga metodat më të reja të shënjimit të rrobave dhe aksesorëve. Teknika DTG ju lejon të aplikoni çdo grafikë në pëlhurë pambuku ose pambuk me një përzierje të elastanit / viskozës. Grafika krijohet duke përdorur një printer të veçantë. Pajisjet që kemi në parkun tonë janë modeli i fundit i printerit Vëllai GTXpro Bulki cili, falë kokat industriale, shtyp shpejt drejtpërdrejt në material. Printimi DTG mundëson riprodhim perfekt i ngjyrave me kalime ngjyrash. Printimi është i mundur pa pasur nevojë të përgatitni një projekt nga vetëm një pjesë.

Maska pambuku të profilizuara, shtypje DTG, çdo logo

Maska pambuku të profilizuara, madhësi grash dhe burrash, me mundësinë e çdo shtypjeje ose logo të ndërmarrjes

Shtypja në veshje me ngjyra të plota DTG

Shtypja në maska ​​dhe pajisje duke përdorur metodën DTG me ndonjë logo për punonjësit

Qëndrueshmëria e shtypjes DTG varet nga disa elementë. Para së gjithash, modeli dhe parametrat e tij - sa më e re të jetë pajisja, aq më shumë cilësi më të mirë dhe prodhimtari. Faktorë të tjerë që ndikojnë në qëndrueshmëri janë llojet e bojrave të përdorura, pëlhura në të cilën është bërë shtypja dhe aftësitë e punëtorit.
Printeri ynë Brother GTXpro Bulk e bën të mundur shtypje me përmasa maksimale 40,6 cm x 53,3 cm. Falë zvogëlimit të kostove dhe kohës së mirëmbajtjes, është e mundur të përgatisni makinerinë për shtypje më shpejt dhe të zvogëloni numrin e ndërprerjeve në punë. Lartësia optimale e kokës jo vetëm që ndalon procesin e shtypjes kur furnizuesi është rrezikshëm afër kokës, por është gjithashtu i ndjeshëm ndaj një distance shumë të madhe midis kokës dhe furnizuesit, e cila gjithmonë garanton cilësi të lartë të printimit. Koka e re, e përmirësuar e bojës së bardhë me një numër të shtuar të grykave siguron një mënyrë printimi 10% më të shpejtë. Kjo, nga ana tjetër, përkthehet në kohë më të shkurtër të përpunimit të porosisë për klientin.

Printimi DTG ideal për shënjimin në shkallë masive dhe botimet e kufizuara

Printeri i ri Bulk DTXpro është një model fleksibël dhe jashtëzakonisht i zhdërvjellët. Ajo ofron veçori për prodhimin në masë, duke e bërë atë ideal për përmbushjen e porosive në një shkallë të gjerë.

DYQANET DHE AGJENSIT: GTXpro është një zgjidhje ideale për përgatitjen e një shumëllojshmërie për dyqanet, agjencitë reklamuese, institucionet, klubet dhe vendet e punës. Teknologjia DTG është fleksibile dhe kompakte. Falë saj, ju mund të zgjeroni magazinën tuaj me produkte të personalizuara si p.sh. T-këmisha për secilin me emrin e tij, titullin e punës, çanta reklamashdhe madje edhe këpucë me veprat tuaja artistike. Personalizimi favorizon identifikimin e përdoruesit me markën, e cila ndikon në të imazhi pozitiv dhe rritja e besimit.

Printer me ngjyra të plota DTG, dekorimi i veshjeve

Printimi në bluza duke përdorur metodën DTG është i disponueshëm nga një copë

IDE P FORR DHURATAT GRUPE DHE INDIVIDUALE: Krishtlindjet, Pashkët, jubileet, sukseset profesionale, Dita e Nënës ose Festa e Fëmijëve janë rastet më të njohura për të përgatitur dhurata të rastit. Sa më individuale, e personalizuar herë pas here - përshtypja më e mirë dhe pozicioni më i fortë. Dhurata te kompanise per punonjesit ose dhurata jubilare si çmime në konkurse një mundësi e shkëlqyer për të ngrohja e imazhit. Nga ana tjetër, dhuratat, veçanërisht ato praktike, të tilla si peshqirët për 20 vjetorin e ekzistencës së kompanisë ose me simbolin e çmimit të marrë për kompaninë, do të jenë një vegël e shkëlqyeshme për partnerët dhe klientët e mundshëm për theksojnë pozicionin e ndërmarrjes kundër konkurrencës.
Nga ana tjetër, mundësia e shtypjes nga vetëm një copë hap mundësinë për të përgatitur një dhuratë origjinale për dikë të veçantë në një ditë të veçantë. Marrëdhëniet individuale të nderuara me një dhuratë të krijuar me pjesëmarrjen e vetë shpikjes dhe me cilësi të lartë, do të lënë kujtime të këndshme për shumë vite. GTXpro ju lejon të qëndroni fleksibël në prodhim, na jep mundësinë të reagojmë shpejt dhe ekonomikisht ndaj ndryshimeve të porosive.

Bluzë e zezë 101 me foto

Shtypja DTG nuk kërkon përgatitjen e projektit, e cila është një nga përparësitë e tij kryesore (siç është rasti me shtypjen në ekran ose qëndisje kompjuteri) Ekzekutimi i tij është i mundur direkt nga skedari i klientit, i cili duhet të rregullohet në përputhje me rrethanat. Possibleshtë e mundur të shtypni nga një copë, e cila ju lejon ta bëni print provë para se të bëni një sasi më të madhe. Gjithashtu shtyp një foto është e mundur, por është e rëndësishme që ajo të jetë në rezolucionin më të lartë të mundshëm.

Shtypja e një fotografie duke përdorur metodën DTG në një bluzë

QURNDRUESHMRIA: Isshtë një avantazh i madh qëndrueshmëri të lartënëse është bërë në pajisje profesionale. Përdorimi i përmirësimeve të reja për një veprimtari më ekonomike lejon kosto relativisht e ulët e shtypjes. Materiali duhet të jetë pambuku ose me një përzierje të viskozës, ose elastanit, por është e rëndësishme të mos jetë shumë elastike.
Ndjekja e rekomandimeve të prodhuesit do të na lejojë të shijojmë efektin e projektit tonë për një kohë të gjatë.

Maska është shtypur me logon DTG

Maskë pambuku e profilizuar me shtypje të logos DTG

Shih artikuj të tjerë:

Bluza me shtypje
31 gusht 2020

Bluza me shtypje