Qëndisje kompjuterike - çfarë është?

Qëndisje kompjuterike është metoda klasike dhe më fisnike e dekorimit të veshjeve. Ai konsiston në qëndisjen e një mbishkrimi, simboli ose logotipi me përdorimin e fijeve dhe një makine të kontrolluar nga kompjuteri që ka zëvendësuar artizanatin sot.

Ne mund të qëndisim fjalë për fjalë çdo gjë dhe pothuajse gjithçka. Qëndisja e kompjuterave përdoret me sukses në të gjitha llojet e tekstileve, duke krijuar veshje unike të korporatave. Kjo veshje e veshur nga punonjësit e kompanisë ndërton identitetin, markën dhe sensin e saj të komunitetit. Të gjithë punonjësit, si futbollistët me uniforma, luajnë në një ekip.

Vizitoni dyqanin tonë online >>

Qëndisja e kompjuterit gjithashtu mund të përdoret me sukses për të krijuar vegla dhe rroba reklamimi. Logoja e qëndisur dhe emri i kompanisë në bluza dhe bluza bluzash mund të jenë një dhuratë e mirë për klientët. Duke veshur veshjen tonë promovuese, ata do të promovojnë markën tonë.

qëndisje kompjuteri

Sidoqoftë, qëndisja e kompjuterit nuk përdoret vetëm në veshje. Ju gjithashtu mund të qëndisni me kompjuter në shkronja kapitale, çanta, peshqir, rrobat e banjës dhe workwear.

qëndisje kompjuteri

Logot dhe mbishkrimet e qëndisura janë shumë më të qëndrueshme sesa homologët lehtësisht të heqshëm dhe peelable që janë ngjitur, ngjitur me veshje si një dekal i zakonshëm.

qëndisje kompjuteri

Qëndisje kompjuterike - historia e shtypjes në veshje reklamimi

Tashmë në antikitet, gratë qëndisnin modele me rroba dhe mbulesa tavoline me dorë.

qëndisje ato shpesh janë një element i kulturës dhe një simbol i një rajoni dhe kombi të caktuar. Mjafton të kujtojmë qëndisjen e famshme Kashubiane ose malësore, e cila është një element i pandashëm i veshjeve popullore.

Për të qëndruar larg nga turma në këtë mënyrë, si dhe për të identifikuar grafikisht ekipe njerëzish, u përdorën shpejt nga specialistët e marketingut dhe PR. Një punonjës i veshur me një veshje të zgjedhur siç duhet trajtohet ndryshe nga klienti. Për shembull, ashtu si pilotët, policët dhe ushtarët respektohen me uniformat e tyre elegante, punonjësit e industrive të tjera perceptohen krejtësisht ndryshe me veshje uniforme dhe dalluese. Nuk është çudi që shumë kompani kanë vendosur të investojnë në uniforma unike. Falë kësaj, punonjësit e tyre mund të ndjehen si një ekip, duke luajtur së bashku për të njëjtin qëllim.

Qëndisja nënkupton gjithashtu vegla dhe rroba reklamimi. Të gjithë i pëlqejnë dhuratat, dhuratat falas ose çmimet. Nëse ai merr një qese, një kapak ose një T-shirt me një emblemë të një kompanie, ai patjetër që do ta veshë atë, duke reklamuar kështu markën.

Zhvillimi ekonomik dhe globalizimi bëri që kërkesa për qëndisje të rritet çdo vit. Për fat të mirë, përparimi i teknikave kompjuterike ka kontribuar në rritjen eksponenciale të mundësive. Aktualisht, mbishkrimet dhe modelet e qëndisjes në lloje të ndryshme të rrobave dhe aksesorëve tani janë të shpejta, të sakta, të sakta, të përsëritshme dhe të lira. Sot, mijëra qëndisma mund të kryhen pa asnjë problem, brenda një kohe të shkurtër, ato do të plotësojnë edhe pritjet më të mëdha.

qëndisje kompjuteri

Si të bëjmë qëndisje kompjuteri?

Qëndisje kompjuterike - teknologji e mbishkrimeve të qëndisjes në veshje

Makinat moderne janë të pajisura me dhjetëra hala dhe fije me ngjyra të ndryshme. Procesi i qepjes menaxhohet nga një program kompjuterik. Bazuar në modelin e ngarkuar, makina qep shkronja dhe forma të përshtatshme.

Si të hartoni qëndisje, arna

Mjafton të vendosni se në cilin vend ose në vendet e sendit që dëshironi të jetë qëndisja. Përveç kësaj, ju duhet të zgjidhni modelin dhe madhësinë e saj. Më shpesh, shtypen mbishkrime me një tip të duhur dhe logot e kompanive dhe institucioneve. Modeli duhet të dërgohet me porosi, dhe specialistët tanë do të ndihmojnë për ta përshtatur atë me nevojat e një makine qepëse kompjuteri.

qëndisje kompjuteri

Avantazhet e qëndisjes së kompjuterit

Pamja është diçka që padyshim e dallon veshjen me emblemat e qëndisura. Qëndisja e bërë me kujdes i jep gjërave një cilësi të re. Ndihet në prekje, thjesht elegant. Qëndisja e kompjuterit i jep stil dhe elegancë veshjeve dhe aksesorëve, dhe marka e reklamuar nga ajo fiton prestigj. Imagjinoni dy bluza, njëra me një logo të kompanisë të qëndisur me kujdes dhe tjetra me fletë reklamuese të ngjitura në të. Një imazh i tillë sjell në mendje përzierjen e një Mercedes elegant, elegant, pranë një date plastike dhe të lirë.

Si pasojë, qëndrueshmëria e qëndisjes kompjuterike është pakrahasueshme më e mirë se ajo e konkurrentëve të saj. Qëndisja ka pothuajse të njëjtën qëndrueshmëri si rrobat që dekoron. Nuk ka nevojë të shqetësohet se emblema ose mbishkrimi do të zhvishet në larje ose hekurosje. Qëndisja e kompjuterit është një pjesë integrale e veshjeve, dhe jo vetëm një aksesor lehtësisht i lëvizshëm, jo ​​i përhershëm, pamja e të cilit shpejt degradon.

Qëndisja e kompjuterit mund të jetë pothuajse e çdo ngjyre. Kufizimi i vetëm është ngjyra e fillit të përdorur. Qëndisja kryhet me saktësi kirurgjikale falë kontrollit të kompjuterit.

Qëndisja mund të personalizohet shumë. Teknologjia kompjuterike lejon qëndisje të saktë, të përsëritshme dhe rezolucion të lartë të modeleve, simboleve dhe mbishkrimeve.

Me vëllime më të larta, qëndisja thjesht paguan ekonomikisht. Pricemimi i tij është relativisht i ulët, duke e bërë atë ideal për të dekoruar të gjitha llojet e rrobave - këmisha, bluza, këmisha me mëngë, pantallona, ​​pantallona të shkurtra - si dhe peshqir, kapele dhe çanta.

qëndisje kompjuteri

Disavantazhet e qëndisjes së kompjuterit

Në kundërshtim me shtypjen e zakonshme të kompjuterit me sipërfaqe të plotë, është e pamundur të qëndisësh një imazh të plotë me një gamë të pakufizuar ngjyrash. Sidoqoftë, kjo nuk është ajo për të cilën bëhet fjalë. Qëndisja është një referencë ndaj traditës, mishërim i fisnikërisë, sepse shoqërohet me veshje që dekorojnë rrobat e shoqërisë së lartë. Nuk ka asnjë lidhje me pikturat kitschy, shumëngjyrëshe dhe të ngjyrosura.

Qëndisja e kompjuterit në pëlhura me cilësi të ulët me një peshë të ulët bazë nuk mund të qëndiset. Supozohet se gramatika e tekstileve duhet të kalojë 190 g / m2. Sidoqoftë, është e vështirë të imagjinohet edhe një logo e qëndisur në një T-shirt të shtrënguar aq të hollë sa gjithçka tregon përmes saj.

Qëndisje kompjuterike - produkte të njohura dhe veshje reklamuese

Vizitoni dyqanin tonë online >>

Këmisha me mëngë me një model të qëndisur

qëndisje kompjuteri

Shoqata e parë me qëndisjen? T-shirt me një jakë dhe një logo të qëndisur bukur në gjoks. Kombinimi i elegancës dhe rehatisë së veshjes. Bëni njerëzit të lumtur të veshin bluza të tilla me logon e kompanisë ose institucionit tuaj.

Bluza me logon e kompanisë dhe mbishkrime të qëndisura

Gati për tu veshur çdo ditë. Lërini punonjësit ose klientët tuaj të reklamojnë markën tuaj të veshur me mëngë të shkurtra të dekoruara me logon tuaj ose një mbishkrim duke i inkurajuar ata të përdorin shërbimet e kompanisë suaj.

Bluza me shtyp

Një bluzë me cilësi të lartë dhe një model apo mbishkrim i qëndisur me kompjuter është një kombinim i përsosur që ju lejon të qëndroni larg nga turma e bluzave të reklamave kineze me printime me cilësi të ulët dhe të qëndrueshme.

Këmishë xhupi me një model të qëndisur

qëndisje kompjuteri

Një kapuç klasik gjithashtu mund të reklamojë produktin ose markën tuaj. Qëndroni fjalëkalimin, emrin dhe / ose logon tuaj në xhup.

Qëndisje kompjuterike në qeth

A dëshironi që punonjësit tuaj të jenë të ngrohtë dhe në të njëjtën kohë të identifikojnë vizualisht kompaninë me rrobat e tyre? Apo ndoshta dëshironi të krijoni veshje promovuese me cilësi të shkëlqyera për kompaninë tuaj? Qethja e qëndisur me kompjuter është një zgjedhje e shkëlqyeshme.

Këmisha me qëndisje kompjuteri

Më formale dhe elegante? Bëni punonjësit tuaj të shërbejnë klientëve në veshje elegante me një logo të qëndisur të kompanisë. Zgjidhni qëndisjen e kompjuterit në këmisha.

Pantallona dhe pantallona të shkurtra të shtypura

qëndisje kompjuteri

Jo vetëm veshja e sipërme është e përsosur për të qëndisur një mbishkrim ose model. Qëndisni në pantallona ose pantallona të shkurtra për të krijuar veshje unike promovuese.

Qëndisje kompjuterike në kapakë

qëndisje kompjuteri

Shtë e vështirë të imagjinoni kapele bejsbolli pa logon e qëndisur të ekipit tuaj të preferuar, universitet të diplomuar ose emri i markës. Bëni logon e institucionit tuaj ose kompanisë tuaj tërheqëse. Vendosni ato në kapakë.

Peshqir dhe rrobat e banjës me një imazh të qëndisur dhe një mbishkrim

Asgjë nuk do të dallojë një hotel dhe SPA aq sa peshqirët dhe rrobat e markës. Shndërroni peshqirat pa emër, të mërzitshëm në një artikull unik që thekson luksin e markës tuaj. Presshtë prestigj për ju, por edhe një ndjenjë luksi për mysafirët.

Baganta me qëndisje kompjuteri

Si ta shënoni me lehtësi një çantë me emrin dhe logon e kompanisë? Qëndisja e kompjuterit funksionon shkëlqyeshëm. Në mënyrë të lirë dhe të shpejtë, një çantë e zakonshme mund të shndërrohet në një tipar dallues të kompanisë suaj.

Paralajmërimi i veshjeve dhe qëndisjeve kompjuterike

Veshjet e punës funksionojnë gjithashtu si një bartëse për qëndisjen e kompjuterave. Emri, funksioni, emri i kompanisë dhe logoja - qëndisje në kostum ose element tjetër i specializuar i punës dhe veshjeve me shikueshmëri të lartë.

Qëndisje kompjuterike - sa kushton?

Qëndisja e kompjuterit është relativisht e lirë. Sidoqoftë, është e vështirë të përcaktoni saktësisht çmimin e një qepjeje të vetme, sepse shumë parametra ndikojnë në këtë kosto.

Qëndisja e kompjuterit do të jetë më e lirë individualisht për urdhërat më të mëdhenj. Themimi ndikohet gjithashtu nga madhësia e zonës që duhet të qëndiset, vetë lloji i qëndisjes, dendësia e modelit në sipërfaqe, numri i goditjeve të gjilpërave për cm.2 material, si dhe numrin e vendeve ku qëndisja duhet të vendoset në send.

Mimi zakonisht nuk ndikohet nga numri i ngjyrave të përdorura, pasi makina qepëse ka shumë fije.

Ne ju ftojmë në vlerësimin individual të projekteve. Ju lutemi na dërgoni grafikat që dëshironi të qëndisni dhe informacionin për numrin e pjesëve që do të bëhen.


Shih artikuj të tjerë:

Bluza me shtypje
31 gusht 2020

Bluza me shtypje