RRETH NESH

Përvojë e kombinuar me profesionalizëm

Dhoma e qepjes P&M u krijua në 1995 në Rawa Mazowiecka. Nga viti 2003 ne ofrojmë shërbime të qepjes, prerjes, hekurosjes dhe etiketimit. Ne gjithashtu ofrojmë veshje me shumicë të punës dhe reklamave.

Stafi ynë shumë i kualifikuar krenohet me përvojë shumë vjeçare, ata janë të lumtur të ndihmojnë dhe këshillojnë në hartimin dhe zgjedhjen e teknikës më të mirë të shënimit - ne do të marrim çdo mënyrë!

P&M

qepje

Ne kemi një park të gjerë makinash, modern dhe të pajisur mirë, në të cilin ka:

Makina bllokimi me transport fundor - makina automatike

Makinat e kyçit me transport të poshtëm dhe të sipërm me një goditje të madhe - makina automatike

Flat dy gjilpëra

Zinxhir me dy gjilpëra

Renderki

Mbivendosje të temave 3, 4 dhe 5

Lidhësa

Zhveshës

Makinë gome me 4 gjilpëra dhe 12 gjilpëra me mundësinë e qepjes në trim

i verbër

Qepje butoni

Makinë butoni

Grusht rrobash

Nappers pneumatike

Tabelat e hekurosjes me gjeneratorë me avull

Tabela e dhomës së prerjes me prestar 8,5 m me një thikë vertikale dhe një thikë bande

Ne kujdesemi për cilësinë më të lartë të produkteve tona

Dhoma jonë e qepjes siguron që produktet që prodhojmë janë bërë nga pëlhura më të larta me cilësi më të shkëlqyera funksionale dhe teknologji më të përparuara të ngjyrosjes dhe përfundimit. Ne jemi në gjendje të takojmë kontraktorët më të kërkuar përmes përdorimit efektiv të pajisjeve në dispozicionin tonë. Ne kemi përvojë të gjerë në qepje, prerje dhe dizajnim për agjensitë e reklamave dhe markave të famshme.

Konsumatori është më i rëndësishmi për ne

Konsumatorët e kënaqur janë përparësia jonë. Rekomandimet e tyre pozitive na inkurajojnë që vazhdimisht të zhvillojmë dhe të ruajmë cilësinë e lartë të shërbimeve tona.

Rroba pune dhe reklamimi

Ne kemi një gamë të gjerë - mbi 6000 produkte, workwear i reklamimi nga prodhuesit e njohur me çmime shumë tërheqëse. Këto janë, mes të tjerave, bluza, kapele, jelekë, këmisha, bluza, këmisha me mëngë, bluza, rroba pune, veshje të specializuara, rroba mjekësore, për dyqane të ftohta dhe ngrirje, dhe një gamë të gjerë këpucësh.

Qëndisje kompjuter / qëndisje rrobash

Kompanitë që na besuan

Shtypja e ekranit / printimet në veshje