Blog

Printer DTG
28 tetor 2020

Shtypja DTG, duke shënuar nga një copë

Shtypja DTG - mundësia e shtypjes nga një copë Shtypja DTG është një nga metodat më të reja të shënjimit ...

Lexo më shumë
Bluza me shtypje
31 gusht 2020

Bluza me shtypje

Bluza me shtypje qëndisje moderne kompjuterike përdoret për të dekoruar lloje të ndryshme të pëlhurave ...

Lexo më shumë
qëndisje kompjuteri
1 Korrik 2020

Qëndisje kompjuterike - çfarë është?

Qëndisja e kompjuterit është metoda klasike dhe më fisnike e dekorimit të veshjeve. Ai konsiston në qëndisjen e mbishkrimit ...

Lexo më shumë