Блог

ДТГ-печатач
28 Октомври 2020

DTG печатење, означување од едно парче

ДТГ препечатење - можност за печатење од едно парче ДТГ препечатување е еден од најновите методи за обележување ...

Прочитајте повеќе
Маици со принт
31 август 2020

Маици со принт

Маици со принт Современ компјутерски вез се користи за украсување на разни видови ткаенини ...

Прочитајте повеќе
компјутерски вез
1 јули 2020

Компјутерско везење - што е тоа?

Компјутерското везење е класичен и најблагороден метод за украсување облека. Се состои во везење на натписот ...

Прочитајте повеќе