Sandhangan proteksi (set)

Klambi protèktif dirancang kanggo njamin keamanan sajrone kerja. Dheweke uga minangka sarat peraturan kesehatan lan keamanan. Panganggone bahan kanggo nggawe koleksi kasebut mbutuhake kain khusus amarga kahanan panggunaan tartamtu.

Ing penawaran toko, minangka bagean saka sandhangan protèktif, sampeyan bisa tuku tutup protèktif, helm, sandhangan tahan asam (kanggo wong sing nggunakake bahan kimia kuwat) lan sandhangan kanggo tukang motong kayu (celana lan topeng).

Klambi protèktif

Amarga nggunakake bahan bermutu, sandhangan protèktif tahan rusak, efek mbebayani saka faktor sing gegandhengan karo pakaryan sing ditindakake, lan uga tahan banget kanggo ngresiki utawa ngumbah. Kit protèktif digawe saka bahan sing disesuaikan kanggo panggunaan sing dituju, kabeh supaya keamanan pangguna. Kamungkinan sing amba kanggo nyetel sandhangan mesthekake yen cocog kanggo macem-macem jinis tokoh lan kanggo wong sing umure beda.

Klambi protèktif kanggo nglindhungi lan nyenengake kerja

Sandhangan sing digawe saka kain PVC (pelindung asam) tahan karo bahan kimia. Iki ditrapake kanggo digunakake ing wilayah sing ana risiko kena kontak karo zat kayata asam, basa lan hidroksida. Klambi protektif sing ditawakake ing toko kita memenuhi persyaratan EN13688, EN14605. Ing sandhangan protèktif, kita uga nawakake sandhangan kanggo gergaji kanggo nglindhungi ciloko gergaji (clono dowo). Klambi sing kalebu jaket lan celonone nduweni rincian akeh kanggo njaga standar keamanan paling dhuwur. Set kasebut dianjurake kanggo pemotong kayu utawa operator gergaji kayu - memenuhi persyaratan EN13688 lan EN381-5 (kelas 2 (celonone)).

Klambi protèktif

Macem-macem kalebu sandhangan pelindung pribadi modern digawe saka katun kelas berat kanthi campuran bahan sintetis. Kekhususan kerja ing pirang-pirang profesi lan kondisi prestasine tegese model sing ditawakake njupuk syarat-syarat kasebut, nyetel paramèter kanggo kabutuhan masing-masing profesi sing dipilih.

Busana pelindung spesialis digawe saka macem-macem elemen sing nggampangake panggunaan. Kanggo nyenengake, dheweke dilengkapi kanthong sing wiyar, ritsleting kanggo nggampangake nyandhang celana, lan jahitan sing diperkuat kanggo nglindhungi faktor mekanik, kimia lan cuaca.

Sadurunge sampeyan tuku saka kita toko disaranake ngubungi kita kanggo konfirmasi kasedhiyan produk karo pabrikan. Karyawan sampeyan kasedhiya kanggo saran babagan pilihan sandhangan.